Beleef de 'Vlucht van de Eeuw' in het Militaire Luchtvaart Museum

Beleef van dinsdag 27 december tot en met zondag 8 januari de Vlucht van de Eeuw in het Militaire Luchtvaart Museum te Soesterberg. Een spectaculaire theatervoorstelling waarin de ontwikkeling van honderd jaar gemotoriseerd vliegen centraal staat.

De voorstelling ‘Vlucht van de Eeuw’ toont de bezoekers van het Militaire Luchtvaart Museum de hoogtepunten en ontwikkelingen in de geschiedenis van de luchtvaart. Van het eerste gemotoriseerde toestel, de Wright-Flyer, tot de hedendaagse ‘fly-by-wire’ F-16 straaljager. Ook de technische ontwikkelingen op het gebied van vliegtuigen en vliegtuigmotoren en de opkomst van de burgerluchtvaart worden op interessante wijze belicht. 
Deze spetterende theatervoorstelling heeft inmiddels duizenden bezoekers getrokken en geeft met behulp van filmfragmenten en geluidsopnamen een veelzijdig beeld van honderd jaar gemotoriseerd vliegen. ‘Vlucht van de Eeuw’ wordt van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 december 2005, dinsdag 3 tot en met vrijdag 6 januari en zondag 8 januari 2006 om 13.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur opgevoerd.

Het museum is van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.30 uur en op zondag van 12.00 uur tot 16.30 uur geopend. Op maandag, zaterdag, Nieuwjaarsdag, Eerste Paasdag, Koninginnedag, Eerste Pinksterdag en beide Kerstdagen is het museum gesloten. 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mariëlle Nienhuis, afdeling Publiek, telefoon 0346-356000 of bezoek de website www.militaireluchtvaartmuseum.nl.