Digitale nieuwsbrief KVBK en e-mailadressen KVBK-leden

Vanaf heden kunt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief KVBK en ontvangen wij graag de e-mailadressen van de KVBK-leden om de communicatie te verbeteren.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Het bestuur van de KVBK wil de leden wijzen op de mogelijkheid zich aan te melden voor een digitale nieuwsbrief. Het doel is om zowel leden als belang stellenden te informeren over aanstaande activiteiten zoals lezingen, de algemene ledenvergadering en battlefield tours. Verenigingsnieuws wordt voortaan opgenomen in de nieuwsbrief van de Militaire Spectator. U kunt zich hiervoor aanmelden via de websites www.militairespectator.nl en www.kvbk.nl.

 

E-mailadressen KVBK-leden

Het bestuur wil de e-mailadressen van de leden – alleen met hun toestemming – graag toevoegen aan de administratie. Het e-mailadres kan worden doorgegeven via www.kvbk.nl/e-mailadres-kvbk-lid. Geef naast e-mailadres en naam ook het lidmaatschapsnummer door, te vinden bij de adresgegevens op de wikkel van de Militaire Spectator en beginnend met M, MAA, MAB, MAF, MAG, MAS, MGA, MGB, MGM, HDV of MSS.

 

Verhuisberichten

Het bestuur wil benadrukken dat de ledenadministratie van de KVBK geen koppeling heeft met PeopleSoft van het ministerie van Defensie. Adreswijzigingen kunnen alleen worden doorgegeven via het e-mailadres ledenadministratie@kvbk.nl.

 

 

Home achtergrond: 
communicatie (foto afkomstig van Defensie.nl